Bepaal zelf wat je wilt leren, fouten maken mag!

Meewerkstage HR

Wil je deel uitmaken van een organisatie met een laagdrempelige en informele sfeer? Vind je het leuk om met verschillende projecten bezig te zijn? Wellicht ben jij binnenkort onze nieuwe collega in ons kleine, maar fijne HR-team!

Dit maakt je stage zo uitdagen

Als HR Meewerkstagiair(e) bij Vindsubsidies krijg je de kans om hands-on ervaring op te doen binnen het HR-team. Deze stage biedt jou de mogelijkheid om je theoretische kennis in de praktijk toe te passen en waardevolle vaardigheden te ontwikkelen in een dynamische werkomgeving. Je zult betrokken worden bij diverse HR-gerelateerde taken en projecten. Een voorbeeld van een project waar je veel van zult meekrijgen is het opstellen van functieprofielen.

Een klein (maar fijn) team zoals het HR-team bij Vindsubsidies heeft veel voordelen. Er zijn korte lijnen, de sfeer is informeel en je hebt veel vrijheid. Onze administratieve goeroe Freia zorgt dat alles op rolletjes loopt en regelt de administratieve zaken. HR-consultant Anne Marije kent alle ‘ins and outs’ van Vindsubsidies en onze HR-adviseurs Annemarie en Anoek zorgen voor een geweldige start bij Vindsubsidies waarbij je je kunt blijven ontwikkelen.

Wat ga je zoal doen?

 • Ondersteunen bij de werving en selectie van nieuwe medewerkers, waaronder het opstellen van vacatureteksten;
 • Assisteren bij het opstellen van functieprofielen;
 • Beheren van personeelsdossiers en HR-administratie;
 • Assisteren bij coördinatie van trainingen;
 • Bijdragen aan een positieve en betrokken werkcultuur.

Dit breng je mee:

 • Je volgt een relevante HBO- of WO-opleiding in de richting van Human Resource Management of een vergelijkbare studie;
 • Je bent communicatief sterk en kunt goed samenwerken;
 • Je bent leergierig om jezelf verder te ontwikkelen binnen het HR-vakgebied;
 • Je bent enthousiast en hebt een positieve instelling waarbij je goed om kunt gaan met verantwoordelijkheid. Een goed humeur vinden we erg belangrijk!

Wat bieden wij jou?

Wij vinden natuurlijk dat Vindsubsidies de allerleukste stageplek is. Maar om jou ook te overtuigen hebben we de voordelen voor je op een rijtje gezet

 • Allereerst krijg je natuurlijk een stagevergoeding. Je ontvangt €350 bruto per maand;
 • Flexibiliteit in werktijden en de mogelijkheid tot deels thuiswerken;
 • Naast de werkplekken op onze fijne kantoren (Deventer, Enschede, Utrecht, Nijmegen, Breda, Amsterdam, Venlo en Maastricht), kun je ook deels remote werken;
 • Reiskostenvergoeding, of je pakt de trein/fiets/bus/tram met de NS-business card die je van ons krijgt;
 • Een uitdagende meewerkstage in een inspirerende en informele werkomgeving;
 • Mogelijkheid tot het toepassen van HR-kennis in de praktijk;
 • Begeleiding en ondersteuning van gezellige collega’s;
 • Ruimte voor eigen inbreng en initiatief;
 • En last but not least: een gezellig team en een plek waar jij als persoon gewaardeerd wordt en je ideeën en kwaliteiten kunt inzetten.

Wie zijn wij?
Vindsubsidies is een onafhankelijk adviesbureau dat al ruim 25 jaar een totaalpakket aan diensten en producten aanbiedt op het gebied van subsidies en overheidsfinanciering. Je komt te werken in een snelgroeiende organisatie met circa 190 professionals die onze opdrachtgevers helpen om hun grenzen te verleggen. Onze branche heeft misschien een stoffig imago, maar Vindsubsidies is dat juist niet! Ons aanpassen aan de veranderende wereld zien wij als iets vanzelfsprekends.

Nanny Bressers.png

Veel ruimte voor eigen initiatief

”Bij Vindsubsidies werk je in een jong energiek team, waar veel ruimte is voor je eigen interesses en expertisegebieden.

De organisatie is flexibel en meedenkend, en biedt veel ruimte voor eigen initiatief. In je werk zit een goede mix tussen zelfstandigheid en toch volop samenwerken.

Je werk is niet snel saai, want er is volop afwisseling in onderwerpen en thema’s waar je aan werkt!”

Nanny Bressers, Senior Consultant

Gaan met die baan!

Ben jij de HR-superheld in wording die we zoeken? Wil je jouw HR-vaardigheden ontwikkelen binnen ons enthousiaste team? Solliciteer dan nu door je cv en motivatiebrief te sturen naar anoek.lusseveld@vindsubsidies.nl.

 • Je hoort zo snel mogelijk van Anoek (binnen 5 werkdagen) of je wordt uitgenodigd voor het eerste kennismakingsgesprek;
 • Na dit eerste gesprek is de kans groot dat je enthousiast bent en wij ook;
 • We plannen een tweede gesprek en wie weet hoor je binnenkort bij team HR!

(Alleen bestanden kleiner dan 5mb en met de volgende extensies worden geaccepteerd: pdf, doc, docx, rtf)


Wanneer je bij ons solliciteert ga je akkoord dat wij de informatie gebruiken om het sollicitatieproces optimaal vorm te geven. Om dit mogelijk te maken worden je gegevens opgeslagen voor wervingsdoeleinden.

Recruitment Data Privacybeleid*
Ik ga akkoord met het Vindsubsidies Data Privacybeleid en geef toestemming voor het ontvangen van informatie van de organisatie met betrekking tot vacatures en het sollicitatieproces.
Consent persoonlijke data*
Ik ga akkoord met het opslaan van mijn persoonlijke gegevens door de HR-afdeling van Vindsubsidies. Mijn persoonlijke gegevens maak ik vrijwillig bekend en ik begrijp dat ik op ieder gewenst moment mijn persoonlijke gegevens kan wijzigen of laten verwijderen.

Werken bij Vindsubsidies

Werken aan de innovaties van morgen

Subsidies maken innovaties en projecten mogelijk, ze helpen organisaties vooruit. Bij Vindsubsidies vinden wij dat vooruitgang een kans verdient. Wij helpen bedrijven, overheidsorganisaties, kennisinstellingen en samenwerkingsverbanden grenzen te verleggen door subsidies te vinden die matchen met hun ambities. Of het nu om een hightech uitvinding gaat, een internationaal samenwerkingsproject, een duurzame investering of het verbeteren van een productieproces.