‘Het geeft iedere keer weer voldoening om de salestrajecten naar een goed eind te brengen en de samenwerking aan te gaan met de meest innovatieve ondernemingen van Nederland’

Als accountmanager new business krijg je bij Vindsubsidies alle ruimte om je eigen salesstrategie in te zetten die nodig is om succesvol te zijn met het behalen van je targets en vergroten van het marktaandeel. Vindsubsidies heeft een unieke propositie en een geweldig team om de concurrentie mee aan te gaan. Het marktpotentieel is enorm en zeer divers, evenals de salesgesprekken. Op directieniveau sluit je de deal met de DGA van een startup of CFO van een multinational en krijg je inzicht in alle innovatieve projecten van de onderneming. Het geeft iedere keer weer voldoening om de salestrajecten naar een goed eind te brengen en de samenwerking aan te gaan met de meest innovatieve ondernemingen van Nederland. Vindsubsidies is een flexibele no nonsens organisatie met een open cultuur waar eigen verantwoording en initiatief wordt gestimuleerd om de organisatie te verbeteren en de grenzen voor onze klanten te kunnen blijven verleggen. Het werkt stimulerend om deel uit te maken van een onderneming die zich steeds blijft ontwikkelen als autoriteit in de markt en de ambitie heeft om te blijven groeien.

Chris van Asperen.jpg

Chris van Asperen
Accountmanager bij Vindsubsidies

Lees ook:

AniekdenTeuling_Vindsubsidies.jpg

‘Als 'nerds' heb je altijd wel iets om over te praten, ook als het niet direct over werk gaat’

Nu ik een aantal maanden verder ben, kan ik gelukkig zeggen dat dit geschetste beeld overeenkomt met hoe het er hier bij Vindsubsidies aan toegaat. Dingen als flexibiliteit om je werk in te delen en de down-to-earth mentaliteit, zie ik dagelijks terug.

Lees het verhaal van consultant IT & high tech Aniek Den Teuling
DaanVerbek_VindSubsidies.jpg

‘Werken bij Vindsubsidies is vanaf dag één leuk en uitdagend geweest vanwege de diversiteit van het werk, de vrijheden binnen de organisatie, en de onderlinge collegialiteit.’

Binnen Vindsubsidies krijgen consultants al snel veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je eigen werk(week) te plannen. Deze flexibiliteit, in combinatie met de prettige werkomgevingen over het hele land, zorgt voor een fijne werkomgeving.

Lees het verhaal van consultant Daan Verberk

Werken bij Vindsubsidies

Werken aan de innovaties van morgen

Subsidies maken innovaties en projecten mogelijk, ze helpen organisaties vooruit. Bij Vindsubsidies vinden wij dat vooruitgang een kans verdient. Wij helpen bedrijven, overheidsorganisaties, kennisinstellingen en samenwerkingsverbanden grenzen te verleggen door subsidies te vinden die matchen met hun ambities. Of het nu om een hightech uitvinding gaat, een internationaal samenwerkingsproject, een duurzame investering of het verbeteren van een productieproces.