Vrijheid, flexibiliteit en ontwikkelingsmogelijkheden

Bij Vindsubsidies geloven ze in de kennis en kunde van haar medewerkers en doen ze alles om de medewerker in haar kracht te zetten. Of je het nou fijn vindt om op kantoor te werken of juist op een kantoor of na een klantbezoek wat werk doet in een hotel, het kan allemaal. Bij Vindsubsidies dwingen ze dit soort dingen niet af, ze faciliteren het. Je werkt daar waar jij op dat moment het beste je werk kunt doen. En dat verschilt van dag tot dag en van taak tot taak, jij bent vrij om te kiezen en Vindsubsidies zorgt dat het mogelijk is. Zo hebben we vier kantoren verspreid door het land en zijn we allemaal uitgerust met een laptop en telefoon om op afstand te kunnen werken. Als je regelmatig thuiswerkt wordt ook dat gefaciliteerd met IT equipment en bijvoorbeeld een bureaustoel.

Belangrijker nog is dat ze bij Vindsubsidies oog hebben voor je (persoonlijke) ontwikkeling. De afgelopen jaar heb ik daar volop van geprofiteerd. Ik heb de kans gekregen om mij te ontwikkelen in verschillende rollen binnen het bedrijf welke ondersteund zijn met interne en externe trainingen. Het kan dan gaan om zowel verbreding als verdieping van vakkennis, maar als je ambitie ligt bij een leidinggevende rol wordt dit ook ondersteund met managementtrainingen. Daarbij proberen we ook van elkaar te leren. We organiseren regelmatig intervisiesessies en geven elkaar jaarlijks feedback. Dit is onderdeel van de standaard gesprekscyclus over jouw ontwikkeling en geeft je veel inzicht. Naast ontwikkelmogelijkheden richting een leidinggevende functie wordt er ook veel gedaan aan het faciliteren van ‘horizontale groei’. Dat betekent dat je de mogelijkheid hebt om naast je huidige rol en taak mee te draaien in andere rollen en teams. En als je wilt en je bent er klaar voor kun je specialiseren in de volgende rol. Zo zorgt Vindsubsidies ervoor dat je continue kunt blijven ontwikkelen en je altijd groeit.

Auke 1.JPG

Auke Ten Bokum
Teamleider bij Vindsubsidies

Lees ook:

ChrisvanAsperen_Vindsubsidies.jpg

‘Het geeft iedere keer weer voldoening om de salestrajecten naar een goed eind te brengen en de samenwerking aan te gaan met de meest innovatieve ondernemingen van Nederland’

Vindsubsidies is een flexibele no nonsens organisatie met een open cultuur waar eigen verantwoording en initiatief wordt gestimuleerd om de organisatie te verbeteren en de grenzen voor onze klanten te kunnen blijven verleggen.

Lees het verhaal van accountmanager Chris van Asperen

Werken bij Vindsubsidies

Werken aan de innovaties van morgen

Subsidies maken innovaties en projecten mogelijk, ze helpen organisaties vooruit. Bij Vindsubsidies vinden wij dat vooruitgang een kans verdient. Wij helpen bedrijven, overheidsorganisaties, kennisinstellingen en samenwerkingsverbanden grenzen te verleggen door subsidies te vinden die matchen met hun ambities. Of het nu om een hightech uitvinding gaat, een internationaal samenwerkingsproject, een duurzame investering of het verbeteren van een productieproces.