Heb jij interesse in een uitdagende stage bij een van de grootste onafhankelijke subsidieadviesbureaus van Nederland? Vindsubsidies, onderdeel van de business unit Content van de Idox Group, is op zoek naar een enthousiaste, gedreven marketing stagiaire die zich wil richten op het graphic en digital design van onze geprinte en digitale marketinguitingen. Wij bieden jou een plek binnen een internationaal concern, waar je volop ervaring op kunt doen en kunt leren. Maar waar ook ruimte is voor jouw visie en vernieuwende ideeën.

De stage

  • Een plek op de marketingafdeling van Vindsubsidies
  • Focus op het maken van designs voor printuitingen (o.a. factsheets, brochures, whitepapers, flyers) en digitale media (websites, nieuwsbrieven, landingspagina’s)
  • Kennis maken met het werken binnen een internationale omgeving

We zoeken een stagiaire:

  • Met een passie voor vormgeving
  • Die, natuurlijk met ervaren collega’s als back-up, zelfstandig wil en kan werken
  • Die moderne design programma’s beheerst, zoals de Adobe programma’s InDesign, Illustrator en Photoshop
  • Creatief is en proactief komt met voorstellen voor ontwerpen en verbeteringen aan bestaande formats

Verder:

  • Ben je bereid je te verdiepen in onze organisatie, producten en dienstverlening.
  • Ben je een sociale en enthousiaste (tijdelijke) collega die open staat voor feedback van collega’s

Wie zijn wij?

Vindsubsidies is onderdeel van Idox Content, een nieuw gevormde divisie binnen de Idox Group, met 150 hoogopgeleide en ambitieuze medewerkers. In Nederland is Vindsubsidies een groot onafhankelijk adviesbureau dat een totaalpakket aan diensten en producten heeft op het gebied van regionale, landelijke en Europese subsidies, waaronder de grootste subsidiedatabase in Europa, consultancy en een uniek online platform voor het managen van subsidieprojecten.

Het Nederlandse marketingteam is onderdeel van het corporate marketingteam van Idox, met daarin collega’s uit Engeland, Schotland, Duitsland en Malta. Overleg met deze collega’s is ‘part of the job’.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een uitdagende stage, verbonden aan een internationaal concern met veel ervaren maar ook jonge ambitieuze collega’s die erin geloven organisaties en bedrijven verder te kunnen helpen met hun (innovatieve) ambities en professionalisering. Als marketingstagiaire draai je volwaardig mee in ons team en ben je wat ons betreft zeker niet alleen ‘uitvoerder’. Ruimte voor inbreng van eigen kennis en ideeën is zelfs zeer gewenst! Verder zorgen wij voor een marktconforme stagevergoeding en alle faciliteiten die je nodig hebt om goed te kunnen werken. Ben jij de stagiaire online marketing die we zoeken? 

Neem contact met ons op