Subsidies maken innovaties en projecten mogelijk, ze helpen organisaties vooruit. Wij vinden dat vooruitgang een kans verdient en helpen ondernemers graag grenzen te verleggen door subsidies te vinden die matchen met de ambities en doelen van hun bedrijf. Lijkt het jou leuk om als beginnend subsidieconsultant mee te werken aan de subsidieprojecten van innovatieve en ambitieuze organisaties? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Vindsubsidies leer je alle facetten van het subsidievak, zoals het vinden van passende subsidieregelingen voor onze klanten, het schrijven van een succesvolle subsidieaanvragen en het onderhouden en optimaliseren van zakelijke relaties.

Wie zoeken wij?

Ben je iemand met een brede belangstelling die ervoor open staat kennis te maken met de subsidiewereld en nieuwe vaardigheden wil leren? Ben je daarbij een enthousiaste en ambitieuze collega die graag initiatief neemt? Dan pas je binnen ons team!

Concreet zoeken wij een collega:

• met een afgeronde opleiding op academisch niveau
• die analytisch sterk is
• met maximaal twee jaar werkervaring
• die 32-40 uur wil werken
• die gedreven en resultaat gericht is en kwaliteit wil leveren
• die zelfkritisch is
• met goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift
• die commercieel kan denken en op den duur ook zelf projecten kan initiëren en een netwerk kan opbouwen
• uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
• in bezit is van een rijbewijs B

Wie zijn wij?

Vindsubsidies is een groot onafhankelijk adviesbureau dat een totaalpakket aan diensten en producten heeft op het gebied van subsidies, waaronder de grootste subsidiedatabase in Europa, consultancy en een uniek online platform voor het managen van subsidieprojecten. Met al onze diensten en producten ondersteunen wij organisaties bij het vinden van een passende financiering voor hun onderzoek of project. Dat doen we al meer dan twintig jaar met veel succes waardoor we een belangrijke speler zijn in de markt.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een uitdagende job in een inspirerende omgeving met veel ervaren maar ook jonge collega’s. Als junior consultant start je in een ondersteunende functie waarbij je intensief wordt gecoacht door een ervaren collega. Je werkt toe naar een eigen klantenportefeuille van bedrijven die bezig zijn met onderzoek en ontwikkeling en helpt deze ondernemingen ideeën om te zetten in concrete projecten met hulp van subsidies. Verder kun je rekenen op een goed startsalaris, uitstekende arbeidsvoorwaarden, een bonusregeling en alle faciliteiten die je nodig hebt om je werk op een flexibele manier (vanuit verschillende kantoren of huis) uit te voeren.

Neem contact met ons op